Mesin Sliding

  • 2m-6m high speed slitting machine

    Mesin sliting kacepetan 2m-6m kanthi dhuwur

    Mesin sliting kacepetan dhuwur dumadi saka mekanisme tanpa pamrih, mekanisme nglereni, mekanisme nduwurke tumpukan, saben fungsi roller lan kontrol tegangan kontrol lan piranti deteksi. Prinsip kerja kaya ing ngisor iki: bahan mentah film metallized sing dibebasake saka mekanisme tanpa pamrih mlebu menyang mekanisme pemotong liwat roller flattening, roller detection tension, mbisakake roller lan sistem koreksi penyimpangan. Sawise bahan mentah dipotong, mekanisme ulang bakal mundur ...
  • 2m-6m High speed slitting machine

    Mesin sliting kacepetan 2m-6m Dhuwur

    Mesin slit kacepetan kanthi dhuwur supaya bisa nyukupi kabutuhan pasar, kita wis nggawe slider ukuran gedhe kaya ngono. Mesin slit kacepetan kanthi dhuwur bisa nglereni bahan kemasan sing amba 2 meter nganti 6 meter, kayata BOPP / CPP / OPP / PET / PE / PVC lan sapanunggalane. Mesin duwe motor servo Adopt Siemens lan pengontrol gerak Siemens kanggo nyedhiyakake kontrol tegangan kanthi stabil Optimized, sistem operasi online sing trep, lan bisa nyambung menyang Internet barang kanggo kontrol remot Adhedhasar kontrol utama ...
  • Pipe cutting machine

    Mesin nglereni pipa

    Mesin slit kacepetan kanthi dhuwur supaya bisa nyukupi kabutuhan pasar, kita wis nggawe slider ukuran gedhe kaya ngono. Mesin slit kacepetan kanthi dhuwur bisa nglereni bahan kemasan sing amba 2 meter nganti 6 meter, kayata BOPP / CPP / OPP / PET / PE / PVC lan sapanunggalane. Fitur mesin: Kontrol motor servo Adopt Siemens lan pamindhahan Siemens kanggo nyedhiyakake kontrol tegangan kanthi stabil Optimized, sistem operasi online sing trep, lan bisa nyambung menyang Internet barang kanggo kontrol remot Adhedhasar konflik utama ...