Panel sisih Déwan dobel pindho

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tags Product

Akurasi tliti, pusat gravitasi sing stabil, keluwesan mobilitas sing dhuwur.

Panggunaan pangukuran dawa normal lan pangukuran berbentuk U ndadekake data luwih akurat.

Mobil gantri dikontrol dening motor servo Jepang Panasonic, kanthi stabilitas luwih dhuwur.

Nggunakake sistem integrasi Keyence, panel kontrol layar tutul industri, operasi luwih gampang lan bisa dipercaya.

Data pangukuran, lan sapiturute bisa disimpen kanthi otomatis ing database kanggo nggampangake query data lan traceability produk.




  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  •