Produk

  • 1.6m melt-blown fabric production line

    Garis produksi kain sing dileburake 1.6m

    Pambuka Genera * Garis produksi iki kalebu extruder sekrup tunggal, cetakan ekstraksi cair, sabuk transmisi, mesin nduwurke tumpukan ... dll. * Kanthi lengkap kanthi otomatis saka dipakani bahan kanggo nyawiji roti sing wis diunekake, teknologi diwasa, mlaku kanthi stabil, PFE bisa umure 95 lan ndhuwur. * Kapasitas produksi saka 1500kg, kapasitas produksi sing tepat gumantung saka mesin extruder lan nyawiji ukuran cetakan. Parameter Teknikal 1.Model: HL-1600 2.Produksi Jenis: Tiup Vertikal Downward 3.Voltag ...
  • 1.6m melt-blown fabric production line

    Garis produksi kain sing dileburake 1.6m

    Pambuka Genera * Garis produksi iki kalebu extruder sekrup tunggal, cetakan ekstraksi cair, sabuk transmisi, mesin nduwurke tumpukan ... dll. * Kanthi lengkap kanthi otomatis saka dipakani bahan kanggo nyawiji roti sing wis diunekake, teknologi diwasa, mlaku kanthi stabil, PFE bisa umure 95 lan ndhuwur. * Kapasitas produksi saka 1500kg, kapasitas produksi sing tepat gumantung saka mesin extruder lan nyawiji ukuran cetakan. Parameter Teknikal 1.Model: HL-1600 2.Produksi Jenis: Tiup Vertikal Downward 3.Voltag ...
  • 1.2m melt-blown fabric production line

    Garis produksi produksi dileburake 1.2m

    Suntikan langsung khusus lan garis produksi meltblown sing disesuaikan kanggo pelanggan sing duwe spesifikasi saka 400mm-1600mm. Baris produksi timbal balik bisa digunakake ora mung kanggo produksi bahan meltblown, nanging uga kanggo produksi bahan filter cair lan bahan filter udara. Bahan Filter Cairan biasane digunakake ing lapangan perawatan banyu, industri minyak lan kimia, kanthi struktur seragam, akurasi filtrasi sing dhuwur, efek jelas, lan ...
  • 1.2m melt-blown fabric production line

    Garis produksi produksi dileburake 1.2m

    Suntikan langsung khusus lan garis produksi meltblown sing disesuaikan kanggo pelanggan sing duwe spesifikasi saka 400mm-1600mm. Baris produksi timbal balik bisa digunakake ora mung kanggo produksi bahan meltblown, nanging uga kanggo produksi bahan filter cair lan bahan filter udara. Bahan Filter Cairan biasane digunakake ing lapangan perawatan banyu, industri minyak lan kimia, kanthi struktur seragam, akurasi filtrasi sing dhuwur, efek jelas, lan ...
  • 1.2m melt-blown fabric production line

    Garis produksi produksi dileburake 1.2m

    Peralatan bantu utama kanggo leleh lan nyemprot garis produksi yaiku tungku pembersih sirah sing mati. Sawise ngasilake sawetara wektu, impurities plugging bolongan bakal kedadeyan. Ing wektu iki, perlu kanggo mati mati injeksi molten. Kepala injeksi sing diganti kudu dipecat kanggo ngilangi polimer lan polusi sing isih ana ing endhase mati. Meneng lan spinneret biasane dipanggang kanggo ngilangi polimer lan impurities. Lan bahan mentah nyawiji -...
  • 400-600 melt-blown fabric production line

    400-600 garis produksi kain lebur-ditiup

    Suntikan langsung khusus lan garis produksi meltblown sing disesuaikan kanggo pelanggan sing duwe spesifikasi saka 400mm-1600mm. Baris produksi timbal balik bisa digunakake ora mung kanggo produksi bahan meltblown, nanging uga kanggo produksi bahan filter cair lan bahan filter udara. Bahan Filter Cairan biasane digunakake ing lapangan perawatan banyu, industri minyak lan kimia, kanthi struktur seragam, akurasi filtrasi sing dhuwur, efek jelas, lan ...
  • Escalator tooling control system

    Sistem kontrol alat eskalator

    Fungsi kontrol listrik Ana rong mode. Model kapisan minangka model normal, lan mode kapindho yaiku mode pangopènan. Iki minangka mode normal nalika kabeh plug sing ora ndandani ing kamar mesin ndhuwur lan ngisor dipasang. Eskalator diwiwiti tuku staf kanthi kunci nalika ora ana sing ana. Staff meksa tombol mandeg kanggo mungkasi eskalator. Nalika sinyal kunci sing ditampa, diwiwiti lan digayuh kanthi kacepetan sing dirating. Copot salah sawijining plug sing ora ndandani lan lebokake kothak perbaikan menyang ...
  • Escalator assembly tooling site picture 1

    Escalator Déwan alat situs gambar 1

    Fungsi kontrol listrik Ana rong mode. Model kapisan minangka model normal, lan mode kapindho yaiku mode pangopènan. Iki minangka mode normal nalika kabeh plug sing ora ndandani ing kamar mesin ndhuwur lan ngisor dipasang. Eskalator diwiwiti tuku staf kanthi kunci nalika ora ana sing ana. Staff meksa tombol mandeg kanggo mungkasi eskalator. Nalika sinyal kunci sing ditampa, diwiwiti lan digayuh kanthi kacepetan sing dirating. Copot salah sawijining plug sing ora ndandani lan lebokake kothak perbaikan menyang ...
  • Escalator assembly tooling site picture 3

    Escalator Déwan alat situs gambar 3

    Fungsi kontrol listrik Ana rong mode. Model kapisan minangka model normal, lan mode kapindho yaiku mode pangopènan. Iki minangka mode normal nalika kabeh plug sing ora ndandani ing kamar mesin ndhuwur lan ngisor dipasang. Eskalator diwiwiti tuku staf kanthi kunci nalika ora ana sing ana. Staff meksa tombol mandeg kanggo mungkasi eskalator. Nalika sinyal kunci sing ditampa, diwiwiti lan digayuh kanthi kacepetan sing dirating. Copot salah sawijining plug sing ora ndandani lan lebokake kothak perbaikan menyang ...
  • Escalator assembly tooling site picture 5

    Escalator Déwan alat situs gambar 5

    Fungsi kontrol listrik Ana rong mode. Model kapisan minangka model normal, lan mode kapindho yaiku mode pangopènan. Iki minangka mode normal nalika kabeh plug sing ora ndandani ing kamar mesin ndhuwur lan ngisor dipasang. Eskalator diwiwiti tuku staf kanthi kunci nalika ora ana sing ana. Staff meksa tombol mandeg kanggo mungkasi eskalator. Nalika sinyal kunci sing ditampa, diwiwiti lan digayuh kanthi kacepetan sing dirating. Copot salah sawijining plug sing ora ndandani lan lebokake kothak perbaikan menyang ...
  • Escalator assembly tooling site picture 4

    Escalator Déwan alat situs gambar 4

    Eskalator Prinsip Makarya minangka jinis piranti operasi sing terus-terusan, yaiku kasusun saka konektor rantai struktur khusus lan conveyor sabuk struktur khusus. Kasedhiya akeh kaluwihan kayata kapasitas transportasi gedhe, personel transportasi terus-terusan. Dadi syarat safety luwih dhuwur tinimbang peralatan liyane. Digunakake utamane ing papan-papan umum kanthi aliran konsentrasi, kayata mall, klub, stasiun, bandara, lan wharf. Konstruksi Pandu utama wis cekap ...
  • Escalator tooling support frame

    Pigura dhukungan eskalator

    Eskalator Prinsip Makarya minangka jinis piranti operasi sing terus-terusan, yaiku kasusun saka konektor rantai struktur khusus lan conveyor sabuk struktur khusus. Kasedhiya akeh kaluwihan kayata kapasitas transportasi gedhe, personel transportasi terus-terusan. Dadi syarat safety luwih dhuwur tinimbang peralatan liyane. Digunakake utamane ing papan-papan umum kanthi aliran konsentrasi, kayata mall, klub, stasiun, bandara, lan wharf. Konstruksi Pandu utama wis cekap ...
1.2. Sabanjure> >> Halaman 1/2