Pariwisata Tim

Perusahaan kita menehi perhatian ora mung upaya staf nanging uga kesehatan fisik lan psikologis staf. Contone, perusahaan kita bakal ngatur rapat olahraga kanggo supaya para staf olahraga. Paling taun kepungkur, kabeh staf melu rapat olahraga. Sajrone rapat olahraga, kita wis nyiyapake sawetara acara olahraga. Kejabi balapan mlayu 4 * 50, ana uga perang, 100m balapan lan kuis ilmu babagan olahraga.
Kajaba olahraga ketemu, perusahaan kita uga bakal ngatur pariwisata tim. Paling taun kepungkur, kita menyang ZHOUSHAN bebarengan. Ing grup kita, ana 26 staf sing melu pariwisata. Pisanan, kita njupuk bis menyang zhoushan. Wawane udakara patang jam wis tekan kana. Udakara kira-kira jam 1, lagi mangan awan. Sawise nedha awan, kita mulai munggah gunung lan ngunjungi pemandangan. Sawise udakara udakara 2 jam, aku banjur munggah pucuk gunung. Banjur, kita njupuk foto. Nganti udakara setengah jam, kita terus bali.
Banjur, kita menyang wilayah sing apik saka Wu Shi Tang. Ing wilayah kasebut, kita ndeleng akeh cobblestones ireng lan cahya. Lan uga aku njupuk prau kanggo ngunjungi tlaga.
Ing wengi, kita duwe wektu kanggo nindakake kegiatan gratis. Kita menyang segara lan main game. Nanging, sawetara wong milih ngunjungi pasar wengi. Kanggo staf sing lunga menyang segara, dheweke main pasir lan malah nyoba nyekel kepiting.
Esuke, kita menyang gunung Putuo. Kita ngunjungi watu perwakilan kayata watu kaya ati. Adegan sing paling penting yaiku candhi lan pring.
Sawise ngunjungi, kita terus bali menyang Hangzhou. Apa lelungan gedhe.

news0000002


Wektu kirim: Jun-18-2020