Konferensi Pujian Staff Pinunjul saka 2019

Konferensi Pujian Staff Pinunjul saka 2019
2020/6/15, perusahaan kita nggayuh Konferensi Komisaris Staf Pinunjul saka 2019. Sajrone konferensi kasebut, sepisanan, bos kita Mr.Xie ngringkes prestasi ing taun kepungkur. Volum penjualan mesin ngiris wis nambah lan teknik produksi eskalator alat produksi luwih trampil. Paling taun, perusahaan kita wis nggawe promosi sukses lan ing taun iki kita bakal nemoni tantangan. Sajrone setengah taun pisanan, perusahaan kita wis nggawe program mesin kain Melt-blown lan entuk prestasi sing apik. Nanging kita isih kudu ngrasakake kekurangan program lan banjur promosi.
Kangge, telung manajer bengkel kabeh nggawe pidato babagan rencana sing makarya ing saben bengkel kasebut.
Banjur, bos kita muji staf sing pinunjul ing taun kepungkur. Saben wong entuk sertifikat penghargaan. Sertifikat iki uga nggambarake upaya sing ditindakake taun kepungkur.
Ya, proyek sing paling penting sajrone konferensi iki yaiku pusat teknis kita mantep. Tegese teknologi perusahaan kita nggawe promosi gedhe. Kanthi bantuan pusat teknis, kapasitas inovasi perusahaan kita nambah. Lan produksi kita bakal dadi luwih stabil lan luwih fleksibel.
Pungkasan, perusahaan kita muji staf luar biasa ing program mesin kain Melt-blown. Staff kita wis digawe pinunjul ing program iki. Contone, nalika kita wis adol mesin, manajer pusat teknis lan sawetara staf liyane bakal lunga menyang perusahaan panuku supaya ora nginstal kapan wae. Kanthi upaya, panuku luwih milih mesin kita.

news00001


Wektu kirim: Jun-18-2020