Sugeng ing situs web anyar Hangzhou Hongli Machinery Co, Ltd resmi diluncurake!

Perusahaan iki diadegake ing Agustus 2002 lan saiki duwe luwih saka 70 karyawan lan 8 pusat teknis. Perusahaan kasebut ana ing Taman Perindustrian Linpu, Xiaoshan, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, siji kilometer adoh saka Expo Linpu saka Lebuh Hangjinqu ing sisih cedhak 03 East Provinsi Highway. Perusahaan kasebut utamane ing desain lan pabrik mesin slamping digital, peralatan non-standar, garis produksi Déwan eskalator, lan pangolahan bagean.

Falsafah bisnis: kualitas, layanan, inovasi lan efisiensi.

Perangkat lanjutan tliti dhuwur perusahaan sing kalebu ing ngisor iki:

1. Jiangsu macem-macem mesin panggilingan CNC; Wisata telung sumbu XYZ 5500 × 2500 × 1200 ㎜
2. Taiwan Longmen Machining Center VB3020; Wisata telung sumbu XYZ 3000 × 2000 × 1000 ㎜.
3. Salah pusat mesin Nadike gantry buatan domestik: XYZ telu-sumbu lelungan 2500 × 1500 × 1000 ㎜
4. Salah sijine domestik sing ngasilake Nadik VMC1890; Wisata telung sumbu XYZ 1800 × 900 × 750 ㎜.
5. Taiwan Lijia MCV1160; Wisata telung sumbu XYZ 1100 × 600 × 650 ㎜.
6. TK6411B Hanchuan CNC mesin boring lan panggilingan; Wisata telung sumbu XYZ 1500 × 1300 × 1200 ㎜.
7. tracker laser sing diimpor saka API Amerika Serikat: kanthi diameter diameter 50 meter. Akurasi 0,05 ㎜
8. Siji gilingan gantri saka Nantong; Wisata telung sumbu XYZ 3000 × 2000 × 1200 ㎜
9. Salah pabrik giling ing Nantong Xinchang, Jiangsu; Wisata telung sumbu XYZ 3000 × 2000 × 1200 ㎜;
10. Siji X50 digital tampilan pabrik universal sing digawe ing Jepang; Wisata telung sumbu XYZ 1200 × 400 × 300 ㎜;
11. Telung mesin pengeboran rocker ZJ3050 saka Zhongjie;
12. Salah pabrik M7140 warata saka Hangzhou;
13. Loro domestik CK6150 / 6140 CNC lathes; rong CA6140 / 6150 lathes biasa saka Shenyang;
14. Rong mesin digawe KTM - 3S universal;
15. Rong set mesin sawing Zhejiang Deli DL-400;
16. Siji mesin nglereni laser BYJIN saka Swiss, lelungan Xi rong sumbu 3000 × 2000 ㎜;
17. Salah mesin pemotong laser BYSTRONIC Swiss, XY loro-sumbu lelungan 3000 × 1500;
18. Wolung mesin welding karbon dioksida domestik; patang mesin arka arka argon;
19. Siji mesin lentur CNC sing diprodhuksi dening Jiangsu Yawei, L = 4000 meter
20. Salah sawijining mesin shearing Sanli digawe ing Zhejiang, L = 4000 meter;
21. Sawetara peralatan bantu kayata mesin leveling, mesin gulung lan mesin straightening.

Cathetan: 1. Unit klien kerjasama saiki yaiku: Jepang Toshiba Machinery (Shanghai) Co, Ltd .; Jepang (TCC) Tokyu Vehicle Manufacturing Co, Ltd .; Hangzhou Shangyi Machinery Co, Ltd .; Taiwan Youjia International Holdings lan perusahaan terkenal liyane; Zhejiang Zhongkong Solar Technology Co, Ltd .; Institut Riset Spasi Universitas Zhejiang; Perusahaan Listrik Otis Elektronik (Hangzhou / Guangzhou / Republik Ceko / India OTIS), lsp.


Wektu kirim: Jun-17-2020