Warta

  • Team Tourism

    Pariwisata Tim

    Perusahaan kita menehi perhatian ora mung upaya staf nanging uga kesehatan fisik lan psikologis staf. Contone, perusahaan kita bakal ngatur rapat olahraga kanggo supaya para staf olahraga. Paling taun kepungkur, kabeh staf melu rapat olahraga. Sajrone pertemuan olahraga, kita wis nyiyapake ...
    Waca liyane
  • Outstanding Staff Commendation Conference of 2019

    Konferensi Pujian Staff Pinunjul saka 2019

    Konferensi Pujian Staf pinunjul saka 2019 2020/6/15, perusahaan kita ngayahi Konferensi Kepujian Staf Pinunjul saka 2019. Sajrone konferensi kasebut, pisanan, bos kita Mr.Xie ngringkes prestasi ing taun kepungkur. Volume sales mesin sliting wis nambah ...
    Waca liyane
  • Congratulations on the new website of Hangzhou Hongli Machinery Co., Ltd. officially launched!

    Sugeng ing situs web anyar Hangzhou Hongli Machinery Co, Ltd resmi diluncurake!

    Perusahaan iki diadegake ing Agustus 2002 lan saiki duwe luwih saka 70 karyawan lan 8 pusat teknis. Perusahaan kasebut ana ing Taman Perindustrian Linpu, Xiaoshan, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, siji kilometer adoh saka Expo Linpu saka Jalan Hangjinqu ...
    Waca liyane