Nyawiji Line Produksi Peralatan Blowing

  • 1.6m melt-blown fabric production line

    Garis produksi kain sing dileburake 1.6m

    Pambuka Genera * Garis produksi iki kalebu extruder sekrup tunggal, cetakan ekstraksi cair, sabuk transmisi, mesin nduwurke tumpukan ... dll. * Kanthi lengkap kanthi otomatis saka dipakani bahan kanggo nyawiji roti sing wis diunekake, teknologi diwasa, mlaku kanthi stabil, PFE bisa umure 95 lan ndhuwur. * Kapasitas produksi saka 1500kg, kapasitas produksi sing tepat gumantung saka mesin extruder lan nyawiji ukuran cetakan. Parameter Teknikal 1.Model: HL-1600 2.Produksi Jenis: Tiup Vertikal Downward 3.Voltag ...
  • 1.6m melt-blown fabric production line

    Garis produksi kain sing dileburake 1.6m

    Pambuka Genera * Garis produksi iki kalebu extruder sekrup tunggal, cetakan ekstraksi cair, sabuk transmisi, mesin nduwurke tumpukan ... dll. * Kanthi lengkap kanthi otomatis saka dipakani bahan kanggo nyawiji roti sing wis diunekake, teknologi diwasa, mlaku kanthi stabil, PFE bisa umure 95 lan ndhuwur. * Kapasitas produksi saka 1500kg, kapasitas produksi sing tepat gumantung saka mesin extruder lan nyawiji ukuran cetakan. Parameter Teknikal 1.Model: HL-1600 2.Produksi Jenis: Tiup Vertikal Downward 3.Voltag ...
  • 1.2m melt-blown fabric production line

    Garis produksi produksi dileburake 1.2m

    Suntikan langsung khusus lan garis produksi meltblown sing disesuaikan kanggo pelanggan sing duwe spesifikasi saka 400mm-1600mm. Baris produksi timbal balik bisa digunakake ora mung kanggo produksi bahan meltblown, nanging uga kanggo produksi bahan filter cair lan bahan filter udara. Bahan Filter Cairan biasane digunakake ing lapangan perawatan banyu, industri minyak lan kimia, kanthi struktur seragam, akurasi filtrasi sing dhuwur, efek jelas, lan ...
  • 1.2m melt-blown fabric production line

    Garis produksi produksi dileburake 1.2m

    Suntikan langsung khusus lan garis produksi meltblown sing disesuaikan kanggo pelanggan sing duwe spesifikasi saka 400mm-1600mm. Baris produksi timbal balik bisa digunakake ora mung kanggo produksi bahan meltblown, nanging uga kanggo produksi bahan filter cair lan bahan filter udara. Bahan Filter Cairan biasane digunakake ing lapangan perawatan banyu, industri minyak lan kimia, kanthi struktur seragam, akurasi filtrasi sing dhuwur, efek jelas, lan ...
  • 1.2m melt-blown fabric production line

    Garis produksi produksi dileburake 1.2m

    Peralatan bantu utama kanggo leleh lan nyemprot garis produksi yaiku tungku pembersih sirah sing mati. Sawise ngasilake sawetara wektu, impurities plugging bolongan bakal kedadeyan. Ing wektu iki, perlu kanggo mati mati injeksi molten. Kepala injeksi sing diganti kudu dipecat kanggo ngilangi polimer lan polusi sing isih ana ing endhase mati. Meneng lan spinneret biasane dipanggang kanggo ngilangi polimer lan impurities. Lan bahan mentah nyawiji -...
  • 400-600 melt-blown fabric production line

    400-600 garis produksi kain lebur-ditiup

    Suntikan langsung khusus lan garis produksi meltblown sing disesuaikan kanggo pelanggan sing duwe spesifikasi saka 400mm-1600mm. Baris produksi timbal balik bisa digunakake ora mung kanggo produksi bahan meltblown, nanging uga kanggo produksi bahan filter cair lan bahan filter udara. Bahan Filter Cairan biasane digunakake ing lapangan perawatan banyu, industri minyak lan kimia, kanthi struktur seragam, akurasi filtrasi sing dhuwur, efek jelas, lan ...