Barisan Déwan alat eskalator

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tags Product

Prinsip Makarya
Escalator minangka jinis piranti operasi sing terus-terusan, yaiku kasusun saka konektor struktur khusus lan conveyor sabuk saka struktur khusus. Kasedhiya akeh kaluwihan kayata kapasitas transportasi gedhe, personel transportasi terus-terusan. Dadi syarat safety luwih dhuwur tinimbang peralatan liyane. Digunakake utamane ing papan-papan umum kanthi aliran konsentrasi, kayata mall, klub, stasiun, bandara, lan wharf.
Konstruksi
Pandu utama duwe kekuatan lan kaku sing cukup lan macem-macem sprocket tetep dipercaya ing batang. Nindakake deteksi cacat ing bagean gandheng saka poros kasebut. Sprocket ngetrapake baja karbon khusus, sawise perawatan panas, kekerasan permukaan pancen proyek sepur sing cukup asring mbutuhake njamin tenaga kerja sprocket luwih saka 20 taun. Dawane rantai drive utama kudu moderat. Yen ranté drive utama ketat banget utawa ora pati rame, kenyamanan kursi penumpang bakal kena pengaruh, yaiku, nilai gerakan eskalator bakal tambah.
Kacepetan mlaku sabuk Handrail
Kecepatan sabuk handrail kasebut cocog karo langkah lan bedane pinunjul saka pedal yaiku 0- + 2%.
Napa sabuk pegangan tangan luwih cepet tinimbang pedal?
Pisanan, standar ing ndhuwur mbutuhake kacepetan sabuk handrail luwih saka utawa padha karo kacepetan langkah-langkah lan pedal. Keperluan kasebut yaiku kanggo nyegah tangane nganggo tangan, ora amarga kecepatan sabuk handrail ing mburi kecepatan langkah utawa pedal lan nyebabake awak manungsa mundur lan ngalami kacilakan.
Banjur wong bisa luwih lara nalika gagal mundur tinimbang yen gagal maju.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  •