Escalator Déwan alat situs gambar 5

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tags Product

Fungsi kontrol listrik
Ana rong mode. Model kapisan minangka model normal, lan mode kapindho yaiku mode pangopènan. Iki minangka mode normal nalika kabeh plug sing ora ndandani ing kamar mesin ndhuwur lan ngisor dipasang. Eskalator diwiwiti tuku staf kanthi kunci nalika ora ana sing ana. Staff meksa tombol mandeg kanggo mungkasi eskalator. Nalika sinyal kunci sing ditampa, diwiwiti lan digayuh kanthi kacepetan sing dirating. Copot salah sawijining plug sing ora ndandani lan lebokake kothak ndandani menyang mode ndandani. Pangguna bisa nggunakake kothak ndandani kanggo mbukak tangga. Mung bisa ana siji kothak layanan ing kamar mesin ndhuwur lan ngisor. Yen rong kothak layanan dipasang sekaligus, lift ora bisa diwiwiti.
Pedal bisa nggunakake kabeh aluminium alloy die cast utawa stainless steel cascade. Amarga duwe bobot entheng, presisi sing dhuwur lan tampilan sing apik. Lan roller mandheg digawe saka poligurane sing diimpor kekuatan sing dhuwur.
Rangkaian drive langkah nganggo cat semprot kanggo nyegah karat. Bagean sing cenderung didhukung dening piring dhukungan ringan tengah. Plat dhukungan sepur tengah digawe saka peralatan CNC. Rail guide tengah digawe saka profil, anti-karat galvanis.
Piranti nyopir lan tegangan kabeh sprocket. Sprocket drive mbutuhake untu disegerake. Aci tensioning drive kudu padha. Lan papan apron uga nduweni peran kanggo nyegah panyimpangan. Iki uga tumindak minangka counter counter, nyegah langkah-langkah saka mudhun lan geser mudhun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  •