Garis Produksi Produksi Lilin

  • Escalator tooling control system

    Sistem kontrol alat eskalator

    Fungsi kontrol listrik Ana rong mode. Model kapisan minangka model normal, lan mode kapindho yaiku mode pangopènan. Iki minangka mode normal nalika kabeh plug sing ora ndandani ing kamar mesin ndhuwur lan ngisor dipasang. Eskalator diwiwiti tuku staf kanthi kunci nalika ora ana sing ana. Staff meksa tombol mandeg kanggo mungkasi eskalator. Nalika sinyal kunci sing ditampa, diwiwiti lan digayuh kanthi kacepetan sing dirating. Copot salah sawijining plug sing ora ndandani lan lebokake kothak perbaikan menyang ...
  • Escalator assembly tooling site picture 1

    Escalator Déwan alat situs gambar 1

    Fungsi kontrol listrik Ana rong mode. Model kapisan minangka model normal, lan mode kapindho yaiku mode pangopènan. Iki minangka mode normal nalika kabeh plug sing ora ndandani ing kamar mesin ndhuwur lan ngisor dipasang. Eskalator diwiwiti tuku staf kanthi kunci nalika ora ana sing ana. Staff meksa tombol mandeg kanggo mungkasi eskalator. Nalika sinyal kunci sing ditampa, diwiwiti lan digayuh kanthi kacepetan sing dirating. Copot salah sawijining plug sing ora ndandani lan lebokake kothak perbaikan menyang ...
  • Escalator assembly tooling site picture 3

    Escalator Déwan alat situs gambar 3

    Fungsi kontrol listrik Ana rong mode. Model kapisan minangka model normal, lan mode kapindho yaiku mode pangopènan. Iki minangka mode normal nalika kabeh plug sing ora ndandani ing kamar mesin ndhuwur lan ngisor dipasang. Eskalator diwiwiti tuku staf kanthi kunci nalika ora ana sing ana. Staff meksa tombol mandeg kanggo mungkasi eskalator. Nalika sinyal kunci sing ditampa, diwiwiti lan digayuh kanthi kacepetan sing dirating. Copot salah sawijining plug sing ora ndandani lan lebokake kothak perbaikan menyang ...
  • Escalator assembly tooling site picture 5

    Escalator Déwan alat situs gambar 5

    Fungsi kontrol listrik Ana rong mode. Model kapisan minangka model normal, lan mode kapindho yaiku mode pangopènan. Iki minangka mode normal nalika kabeh plug sing ora ndandani ing kamar mesin ndhuwur lan ngisor dipasang. Eskalator diwiwiti tuku staf kanthi kunci nalika ora ana sing ana. Staff meksa tombol mandeg kanggo mungkasi eskalator. Nalika sinyal kunci sing ditampa, diwiwiti lan digayuh kanthi kacepetan sing dirating. Copot salah sawijining plug sing ora ndandani lan lebokake kothak perbaikan menyang ...
  • Escalator assembly tooling site picture 4

    Escalator Déwan alat situs gambar 4

    Eskalator Prinsip Makarya minangka jinis piranti operasi sing terus-terusan, yaiku kasusun saka konektor rantai struktur khusus lan conveyor sabuk struktur khusus. Kasedhiya akeh kaluwihan kayata kapasitas transportasi gedhe, personel transportasi terus-terusan. Dadi syarat safety luwih dhuwur tinimbang peralatan liyane. Digunakake utamane ing papan-papan umum kanthi aliran konsentrasi, kayata mall, klub, stasiun, bandara, lan wharf. Konstruksi Pandu utama wis cekap ...
  • Escalator tooling support frame

    Pigura dhukungan eskalator

    Eskalator Prinsip Makarya minangka jinis piranti operasi sing terus-terusan, yaiku kasusun saka konektor rantai struktur khusus lan conveyor sabuk struktur khusus. Kasedhiya akeh kaluwihan kayata kapasitas transportasi gedhe, personel transportasi terus-terusan. Dadi syarat safety luwih dhuwur tinimbang peralatan liyane. Digunakake utamane ing papan-papan umum kanthi aliran konsentrasi, kayata mall, klub, stasiun, bandara, lan wharf. Konstruksi Pandu utama wis cekap ...
  • Escalator assembly tooling site picture 2

    Escalator pemasangan situs gambar gambar 2

    Eskalator Prinsip Makarya minangka jinis piranti operasi sing terus-terusan, yaiku kasusun saka konektor rantai struktur khusus lan conveyor sabuk struktur khusus. Kasedhiya akeh kaluwihan kayata kapasitas transportasi gedhe, personel transportasi terus-terusan. Dadi syarat safety luwih dhuwur tinimbang peralatan liyane. Digunakake utamane ing papan-papan umum kanthi aliran konsentrasi, kayata mall, klub, stasiun, bandara, lan wharf. Konstruksi Pandu utama wis nyukupi ...
  • Escalator tooling assembly line

    Barisan Déwan alat eskalator

    Eskalator Prinsip Makarya minangka jinis piranti operasi sing terus-terusan, yaiku kasusun saka konektor rantai struktur khusus lan conveyor sabuk struktur khusus. Kasedhiya akeh kaluwihan kayata kapasitas transportasi gedhe, personel transportasi terus-terusan. Dadi syarat safety luwih dhuwur tinimbang peralatan liyane. Digunakake utamane ing papan-papan umum kanthi aliran konsentrasi, kayata mall, klub, stasiun, bandara, lan wharf. Konstruksi Pandu utama wis cekap ...
  • Steering device of ground rail car

    Piranti kemudi mobil ril

    Akurasi tliti, pusat gravitasi sing stabil, keluwesan mobilitas sing dhuwur. Panggunaan pangukuran dawa normal lan pangukuran berbentuk U ndadekake data luwih akurat. Mobil gantri dikontrol dening motor servo Jepang Panasonic, kanthi stabilitas luwih dhuwur. Nggunakake sistem integrasi Keyence, panel kontrol layar tutul industri, operasi luwih gampang lan bisa dipercaya. Data pangukuran, lan sapiturute bisa disimpen kanthi otomatis ing database kanggo nggampangake query data lan traceability produk.
  • Upper head spreader

    Sumebar sirah ndhuwur

    Akurasi tliti, pusat gravitasi sing stabil, keluwesan mobilitas sing dhuwur. Panggunaan pangukuran dawa normal lan pangukuran berbentuk U ndadekake data luwih akurat. Mobil gantri dikontrol dening motor servo Jepang Panasonic, kanthi stabilitas luwih dhuwur. Nggunakake sistem integrasi Keyence, panel kontrol layar tutul industri, operasi luwih gampang lan bisa dipercaya. Data pangukuran, lan sapiturute bisa disimpen kanthi otomatis ing database kanggo nggampangake query data lan traceability produk.
  • Side panel double assembly tooling

    Panel sisih Déwan dobel pindho

    Akurasi tliti, pusat gravitasi sing stabil, keluwesan mobilitas sing dhuwur. Panggunaan pangukuran dawa normal lan pangukuran berbentuk U ndadekake data luwih akurat. Mobil gantri dikontrol dening motor servo Jepang Panasonic, kanthi stabilitas luwih dhuwur. Nggunakake sistem integrasi Keyence, panel kontrol layar tutul industri, operasi luwih gampang lan bisa dipercaya. Data pangukuran, lan sapiturute bisa disimpen kanthi otomatis ing database kanggo nggampangake query data lan traceability produk.
  • Upper head spreader

    Sumebar sirah ndhuwur

    Akurasi tliti, pusat gravitasi sing stabil, keluwesan mobilitas sing dhuwur. Panggunaan pangukuran dawa normal lan pangukuran berbentuk U ndadekake data luwih akurat. Mobil gantri dikontrol dening motor servo Jepang Panasonic, kanthi stabilitas luwih dhuwur. Nggunakake sistem integrasi Keyence, panel kontrol layar tutul industri, operasi luwih gampang lan bisa dipercaya. Data pangukuran, lan sapiturute bisa disimpen kanthi otomatis ing database kanggo nggampangake query data lan traceability produk.
1.2. Sabanjure> >> Halaman 1/2