Hubungi Kita

Hangzhou Hongli Machinery Co, Ltd

Alamat

No 10 Jalan Hanma,

Kota Linpu, distrik Xiaoshan, Hangzhou

Telpon

0571-82777171

0571-82777066

Jam

Senin-Jumuah: 9am nganti 6pm

Setu Minggu: Ditutup

ING NGANGGO BISA DENGAN US?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita