Babagan Kita

Diasuh ing Agustus 2002, perusahaan kasebut duwe luwih saka 70 karyawan, 6 pusat teknik, lan minangka perusahaan berbasis teknologi ing Provinsi Zhejiang. Perusahaan kasebut ana ing taman industri ing Kutha Linpu, Xiaoshan, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, siji kilometer adoh saka linungan Linpu saka Hangzhou Jinhua Quzhou Expressway ing jejere jalur kaping pindho dalan propinsi 03. Perusahaan menyang mesin pemotong digital, non Desain peralatan lan pabrik, baris Déwan eskalator, diproses adhedhasar bagean.
Falsafah bisnis: integritas, kesatuan, pragmatisme, inovasi lan wutah sustainable
Diadegake ing taun 1997, Piranti Médis & Kesehatan Hangzhou Hua'an CO., LTD minangka produsen profesional lan anjog kanggo instrumen diagnosa umum kalebu Thermometer Digital, Thermometer Infrared, lan Digital Sphygmomanometer, lan liya-liyane. Kapasitas saben wulan kira-kira 850,000 unit kanggo thermometer lan 100.000 unit kanggo Sphygmomanometer.

Minangka perusahaan teknologi sing dhuwur, departemen R&D kita kalebu insinyur, teknisi lan desainer kanthi pengalaman optoelectronics, semikonduktor lan desain IC lsp.
Kita wis nggawe sistem QC sing ketat lan efisien. Kabeh produk kita diprodhuksi kanthi ketat ing sistem manajemen kualitas ISO 13485 lan 21CFR820, supaya bisa nyukupi syarat Kedokteran CE lan AS.
Layanan sing apik lan kualitas sing dipercaya mbantu kita entuk reputasi ing saindenging jagad, kayata:
Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Inggris, Polandia… USA, Brazil, Argentina, Kolombia, Meksiko, Chili… Australia, Filipina, Malaysia, Indonesia, Thailand, Singapura… Afrika Kidul, Nigeria… Lan negara liya
Sampeyan bakal dihargai manawa yen sampeyan bisa ngubungi informasi luwih lengkap babagan perusahaan lan produk. Sugeng teka karo kerjo bareng karo OEM lan ODM.

Sertifikat

1587104631657624

1587104631657624

1587104631657624

1587104631657624