Garis produksi kain sing dileburake 1.6m

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tags Product

Pambuka Genera
* Baris produksi iki kalebu extruder sekrup tunggal, cetakan ekstraksi cair, sabuk transmisi, mesin nduwurke tumpukan ... dll.
* Kanthi lengkap kanthi otomatis saka dipakani bahan kanggo nyawiji roti sing wis diunekake, teknologi diwasa, mlaku kanthi stabil, PFE bisa umure 95 lan ndhuwur.
* Kapasitas produksi saka 1500kg, kapasitas produksi sing tepat gumantung saka mesin extruder lan nyawiji ukuran cetakan.
Parameter Teknis
1.Model: HL-1600
2.Produksi Jenis: Bled Vertical Mudhun
3.Voltase: 380V / 3P / 50Hz
4. Bahan sing Gunakake: PP
5.Produksi Jembar: 1600MM
6. Kapasitas Produksi: 1500KG / 24 Jam
7.Pilih Max. Kacepetan: 15M / Menit
8.Total Daya: 600KW
9.Machine Dimension (LXWXH): 14X5.5X4.5M
Dhaptar Konfigurasi:
1,90 Ekstraksi Skru Tunggal: 1set
2.Vacuum Hopper: 1set
3. Piranti Pra-Panas Panas
4.Metering Pump
5.1860MM Spinneret
6.Net Pangisi daya Tipe Non-Stop Hydraulic Double Pillow
7. Piranti Elektrik Elektronik
8.Servo ngeculake lan nglereni piranti
9.Produksi blower lan nyedhot sistem penggemar
10. Piranti Sliting Automatic lan Alat Menehi
Sistem kontrol 11.Siemens PLC
Layanan Sawise Sales:
1. Dhukungan Video Installasi, lan komunikasi langsung video ing kasus pangaturan ana masalah cilik. 
2.Free Spare Parts: Sawetara bagean Worn kaya konektor, piring pemanas, lsp.
Waranti Mesin 3.Whole: setaun

Injeksi langsung disaranake lan baris produksi cair sing ditarikake kanggo para pelanggan kanthi spesifikasi wiwit saka 400mm-1600mm. Baris produksi timbal bisa digunakake ora mung kanggo produksi bahan sing wis dicairkan, nanging uga kanggo produksi bahan filter cair lan bahan filter udara. Bahan-bahan filter Cairan biasane digunakake ing lapangan perawatan banyu, industri minyak lan kimia, kanthi struktur seragam, akurasi filtrasi sing dhuwur, efek sing jelas, lan polusi sing nyekel kapasitas sing dawa lan umur layanan dawa. Bahan panyaring udara umume digunakake ing sistem pemurnian udara, kalebu nanging ora winates kanggo pemurnian udara njero ruangan, filtrasi penghawa dingin otomotif, lan sapanunggalane.
Mesin iki ora mung bisa nggawe produksi bahan-bahan saringan cairan, nanging uga ora dirajut sing kandel. Kanthi ngowahi jarak sing mundur terus, uga kacepetan, barisan produksi timbal balik bisa nggawe sing ora ditenun dadi luwih tebal. Banjur, materi iki bisa digunakake kanggo nggawe kain sing anget, kanggo nggawe barang cemara lan liya liyane supaya wong dadi anget.
Apik banget, dina-dina kepungkur, insinyur perusahaan ngrancang nggawe banyu sing bisa nampa selam bayi. Lan dheweke wis entuk sukses sing apik. Produksi sing digawe garis produksi timbal balik bisa ngresiki banyu. Dadi fungsi garis produksi timbal balik kita beda-beda. Ing dina iki, klompok teknis perusahaan kita bakal ngasilake fungsi luwih saka baris produksi timbal balik.
Kejabi garis produksi kain sing dicairkan, mesin topeng pasir uga produksi perusahaan kita. Miturut panjaluk pelanggan, perusahaan kita bisa nyedhiyakake macem-macem jinis mesin topeng.

Prototipe garis produksi produksi

Baris produksi kain sing wis dilunasi 400-1200mm

bff84d62fb1d8a5bfef8becbebce4f4.jpg

1.jpg

Prototipe garis produksi net injeksi injeksi langsung:

Garis produksi kain khusus sing ditiup 400-600mm

Tampilan saka die Spinning

1.jpg

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  •