Garis produksi kain sing dileburake 1.6m

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tags Product

Pambuka Genera
* Baris produksi iki kalebu extruder sekrup tunggal, cetakan ekstraksi cair, sabuk transmisi, mesin nduwurke tumpukan ... dll.
* Kanthi lengkap kanthi otomatis saka dipakani bahan kanggo nyawiji roti sing wis diunekake, teknologi diwasa, mlaku kanthi stabil, PFE bisa umure 95 lan ndhuwur.
* Kapasitas produksi saka 1500kg, kapasitas produksi sing tepat gumantung saka mesin extruder lan nyawiji ukuran cetakan.
Parameter Teknis
1.Model: HL-1600
2.Produksi Jenis: Bled Vertical Mudhun
3.Voltase: 380V / 3P / 50Hz
4. Bahan sing Gunakake: PP
5.Produksi Jembar: 1600MM
6. Kapasitas Produksi: 1500KG / 24 Jam
7.Pilih Max. Kacepetan: 15M / Menit
8.Total Daya: 600KW
9.Machine Dimension (LXWXH): 14X5.5X4.5M
Dhaptar Konfigurasi:
1,90 Ekstraksi Skru Tunggal: 1set
2.Vacuum Hopper: 1set
3. Piranti Pra-Panas Panas
4.Metering Pump
5.1860MM Spinneret
6.Net Pangisi daya Tipe Non-Stop Hydraulic Double Pillow
7. Piranti Elektrik Elektronik
8.Servo ngeculake lan nglereni piranti
9.Produksi blower lan nyedhot sistem penggemar
10. Piranti Sliting Automatic lan Alat Menehi
Sistem kontrol 11.Siemens PLC
Layanan Sawise Sales:
1. Dhukungan Video Installasi, lan komunikasi langsung video ing kasus pangaturan ana masalah cilik. 
2.Free Spare Parts: Sawetara bagean Worn kaya konektor, piring pemanas, lsp.
Waranti Mesin 3.Whole: setaun
 
Suntikan langsung khusus lan garis produksi meltblown sing disesuaikan kanggo pelanggan sing duwe spesifikasi saka 400mm-1600mm. Baris produksi timbal balik bisa digunakake ora mung kanggo produksi bahan meltblown, nanging uga kanggo produksi bahan filter cair lan bahan filter udara. Bahan-bahan filter Cairan biasane digunakake ing lapangan perawatan banyu, industri minyak lan kimia, kanthi struktur seragam, akurasi filtrasi sing dhuwur, efek sing jelas, lan polusi sing nyekel kapasitas sing dawa lan umur layanan dawa. Bahan panyaring udara umume digunakake ing sistem pemurnian udara, kalebu nanging ora winates kanggo pemurnian udara njero ruangan, filtrasi penghawa dingin otomotif, lan sapanunggalane.

Prinsip teknologi kanggo nyemprotake lebur
Proses non-ditiup cair yaiku nggunakake udhara panas sing panas kanggo nggambar aliran polimer sing lancip polimer saka bolongan spinneret saka kepala mati, saka serat ultrafine dibentuk lan dipadhetke ing layar utawa roda, banjur dadi non-dirajut dening awake dhewe.

Struktur
Garis produksi kain sing dileleh kanthi lengkap ngemot extruder ngawut-awut, pompa gear, pipa lebur, sirah mati cair, alat pemanas udara, alat sedot, siji nampa net, saringan, sekumpulan elektrretatik elektrikal lan siji set mesin lan slir otomatis otomatis. Antarane bagean kasebut, sing paling penting yaiku sirah mati lebur.
Sistem distribusi polimer. Sistem iki njamin cair polimer kanthi seragam kanthi arah dawa saka muncung nyawiji lan duwe wektu penyeragaman seragam, supaya njamin muncung cair sing ora dirajut duwe properti sing luwih seragam ing jembar. Saiki, sistem distribusi polimer jinis pelapis biasane digunakake ing proses nyemprotake. Amarga sistem distribusi T-jinis ora bisa merata distribusi kanthi cairan. Lan keseragaman saka semprotane lebur rapet karo sirah sing mati cair. Umume, presisi machining saka lebur mati dhuwur, mula yen mati larang kanggo diprodhuksi. Minangka kanggo pemanas udara, baris produksi kain sing cair kudu akeh hawa panas. Output udara sing dikompresi saka kompresor udara ditransfer menyang alat pemanas udara dadi pemanasan sawise filtrasi dehumidifikasi, lan banjur ngilangi pemasangan cetakan injeksi. Pemanas udara minangka pembuluh tekanan, lan ing wektu sing padha kanggo nolak oksidasi hawa suhu dhuwur, saéngga materi kudu stainless steel.

Prototipe garis produksi produksi

Baris produksi kain sing wis dilunasi 400-1200mm

bff84d62fb1d8a5bfef8becbebce4f4.jpg

1.jpg

Prototipe garis produksi net injeksi injeksi langsung:

Garis produksi kain khusus sing ditiup 400-600mm

Tampilan saka die Spinning

1.jpg

 

 

 

Pambuka Genera

* Baris produksi iki kalebu extruder sekrup tunggal, cetakan ekstraksi cair, sabuk transmisi, mesin nduwurke tumpukan ... dll.

 

* Kanthi lengkap kanthi otomatis saka dipakani bahan nganti lebur dileburake kain modern, teknologi diwasa, stabil stabil, PFE bisa nganti 95. lan ndhuwur.

 

* Kapasitas produksi saka 1500kg, kapasitas produksi sing tepat gumantung saka mesin extruder lan lebur ukuran cetakan cetakan.

 

Parameter Teknis

1.. Model: HL-1600

2.. Jinis Produksi: Blow Vertical mudhun

3.. Tegangan: 380V / 3P / 50Hz

4.. Bahan Terapan: PP

5.. Jembar Product: 1600MM

6.. Kapasitas Produksi: 1500KG / 24 Jam

7.. Dirancang Max. Kacepetan: 15M / Menit

8. Daya Gunggung: 600KW

9.. Ukuran Mesin (LXWXH): 14X5.5X4.5M

Dhaptar Konfigurasi:

1.. 90 Ekstraksi Skru Tunggal: 1set

2.. Vakum Hopper: 1set

3.. Piranti Pra Panas Air

4.. Pompa pemetaan

5.. 1860MM Spinneret

6.. Pangisi daya Net karo Jinis Non Bantalan Tipe Plukis Hidrolik

7.. Piranti Elektromostatik

8. Piranti ngeculake servo lan nglereni

9.. Blower bledug lan sistem Fan sedot

10.. Sliding otomatis lan Rewinding Piranti

11.. Sistem kontrol Siemens PLC.

 

Layanan Sawise Sales:

1.. Dhukungan Video Instalasi, lan komunikasi langsung video ing kasus pangaturan wis cilik.

2.. Part Spare Gratis: Sawetara bagean Worn kaya konektor, piring pemanas, lsp.

3.. Waranti Warung Mesin: setaun


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  •