Garis produksi produksi dileburake 1.2m

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tags Product

Suntikan langsung khusus lan garis produksi meltblown sing disesuaikan kanggo pelanggan sing duwe spesifikasi saka 400mm-1600mm. Baris produksi timbal balik bisa digunakake ora mung kanggo produksi bahan meltblown, nanging uga kanggo produksi bahan filter cair lan bahan filter udara. Bahan-bahan filter Cairan biasane digunakake ing lapangan perawatan banyu, industri minyak lan kimia, kanthi struktur seragam, akurasi filtrasi sing dhuwur, efek sing jelas, lan polusi sing nyekel kapasitas sing dawa lan umur layanan dawa. Bahan panyaring udara umume digunakake ing sistem pemurnian udara, kalebu nanging ora winates kanggo pemurnian udara njero ruangan, filtrasi penghawa dingin otomotif, lan sapanunggalane.

Prinsip teknologi kanggo nyemprotake lebur
Proses non-ditiup cair yaiku nggunakake udhara panas sing panas kanggo nggambar aliran polimer sing lancip polimer saka bolongan spinneret saka kepala mati, saka serat ultrafine dibentuk lan dipadhetke ing layar utawa roda, banjur dadi non-dirajut dening awake dhewe.

Struktur
Garis produksi kain sing dileleh kanthi lengkap ngemot extruder ngawut-awut, pompa gear, pipa lebur, sirah mati cair, alat pemanas udara, alat sedot, siji nampa net, saringan, sekumpulan elektrretatik elektrikal lan siji set mesin lan slir otomatis otomatis. Antarane bagean kasebut, sing paling penting yaiku sirah mati lebur.
Sistem distribusi polimer. Sistem iki njamin cair polimer kanthi seragam kanthi arah dawa saka muncung nyawiji lan duwe wektu penyeragaman seragam, supaya njamin muncung cair sing ora dirajut duwe properti sing luwih seragam ing jembar. Saiki, sistem distribusi polimer jinis pelapis biasane digunakake ing proses nyemprotake. Amarga sistem distribusi T-jinis ora bisa merata distribusi kanthi cairan. Lan keseragaman saka semprotane lebur rapet karo sirah sing mati cair. Umume, presisi machining saka lebur mati dhuwur, mula yen mati larang kanggo diprodhuksi. Minangka kanggo pemanas udara, baris produksi kain sing cair kudu akeh hawa panas. Output udara sing dikompresi saka kompresor udara ditransfer menyang alat pemanas udara dadi pemanasan sawise filtrasi dehumidifikasi, lan banjur ngilangi pemasangan cetakan injeksi. Pemanas udara minangka pembuluh tekanan, lan ing wektu sing padha kanggo nolak oksidasi hawa suhu dhuwur, saéngga materi kudu stainless steel.

 

Prototipe garis produksi produksi

Baris produksi kain sing wis dilunasi 400-1200mm

bff84d62fb1d8a5bfef8becbebce4f4.jpg

 

1.jpg

 

Prototipe garis produksi net injeksi injeksi langsung:

Garis produksi kain khusus sing ditiup 400-600mm

Tampilan saka die Spinning

1.jpg

Pambuka Genera
* Baris produksi iki kalebu extruder sekrup tunggal, cetakan ekstraksi cair, sabuk transmisi, mesin nduwurke tumpukan ... dll.
 
* Kanthi lengkap kanthi otomatis saka dipakani bahan kanggo nyawiji roti sing wis diunekake, teknologi diwasa, mlaku kanthi stabil, PFE bisa umure 95 lan ndhuwur.
 
* Kapasitas produksi saka 280kg ~ 300kg, kapasitas produksi sing tepat gumantung saka mesin extruder lan nyawiji ukuran cetakan cetakan.

Parameter Teknis
1.Model: HL-1200
2.Produksi Jenis: Blok Reciprocating & Vertical Blow Down
3.Voltase: 380V / 3P / 50Hz
4. Bahan sing Gunakake: PP
5.Produksi Jembar: 1200MM
6. Kapasitas Produksi: 280 ~ 300KG / 24 Jam
7.Pilih Max. Kacepetan: 5M / Menit
8.Total Daya: 60KV
9.Machine Dimensi (LXWXH): 7X6X4M

Dhaptar Konfigurasi:
1,55 Ekstraksi Skru Tunggal: 1set
2.Vacuum Hopper: 1set
3. Piranti Pra-Panas Panas
4.Metering Pump
Spinneret 5.360MM
6. PirantiElektologis
7.Servo ngeculake lan nglereni piranti
Plateform 8.Extruder
9.Rangka FrasaRipiprokasi

Layanan Sawise Sales:
1. Dhukungan Video Installasi, lan komunikasi langsung video ing kasus pangaturan ana masalah cilik.
2.Free Spare Parts: Sawetara bagean Worn kaya
Waranti Mesin 3.Whole: setaun

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  •