• <Samsung i7, Samsung VLUU i7>

Diadegake ing taun 1997, Hangzhou Hua'an Medical & Health Instruments Co, Ltd minangka produsen profesional lan anjog kanggo instrumen diagnostik umum kalebu Thermometer Digital, Thermometer Infrared, lan Digital Sphygmomanometer, lan liya-liyane. Kapasitas saben wulan kita kira-kira 850,000 unit kanggo thermometer lan 100.000 unit kanggo Sphygmomanometer.
Minangka perusahaan teknologi tinggi, departemen R&D kita kalebu insinyur, teknisi lan desainer kanthi pengalaman optoelectronics, semikonduktor lan desain IC dll.

Pangguna motor servo Siemens lan pengontrol gerakan Siemens bisa menehi struktur optimis kontrol kendhali sing stabil, sistem operasi online sing trep, lan bisa nyambung menyang Internet of Things. Kontrol remot adhedhasar sistem kontrol utama, kanthi simpul luwih sithik lan luwih linuwih. Kontrol silinder Pancing sing kurang aktif bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan, lan macem-macem konfigurasi kasedhiya.
Suntikan langsung khusus lan garis produksi meltblown sing disesuaikan kanggo pelanggan sing duwe spesifikasi saka 400mm-1600mm. Baris produksi timbal balik bisa digunakake ora mung kanggo produksi bahan meltblown, nanging uga kanggo produksi bahan filter cair lan bahan filter udara. Bahan-bahan filter Cairan biasane digunakake ing lapangan perawatan banyu, industri minyak lan kimia, kanthi struktur seragam, akurasi filtrasi sing dhuwur, efek sing jelas, lan polusi sing nyekel kapasitas sing dawa lan umur layanan dawa. Bahan panyaring udara umume digunakake ing sistem pemurnian udara, kalebu nanging ora winates kanggo pemurnian udara njero ruangan, filtrasi penghawa dingin otomotif, lan sapanunggalane.
Akurasi tliti, pusat gravitasi sing stabil, keluwesan mobilitas sing dhuwur. Panggunaan pangukuran dawa normal lan pangukuran berbentuk U ndadekake data luwih akurat. Mobil gantri dikontrol dening motor servo Jepang Panasonic, kanthi stabilitas luwih dhuwur. Nggunakake sistem integrasi Keyence, panel kontrol layar tutul industri, operasi luwih gampang lan bisa dipercaya. Data pangukuran, lan sapiturute bisa disimpen kanthi otomatis ing database kanggo nggampangake query data lan traceability produk.